(VIDEO) Skandal u srpskom realityju: Zagrepčanku pipao dečko Slađe Petrušić

Screenshot / YouTube

Reality zvijezda Tanja Šustić (21) iz Zagreba, na Badnjak je ušla u srpski show ‘Parovi’. Javnost ju je upoznala 2019. u domaćim formatima ‘Zvijezde-ljetni hit’ i ‘Ljubav je na selu’.

Tanja je inače rodom s Kosova, a u Srbiji je odmah započela svoju tešku životnu priču. Kao trogodišnjakinja je, kako kaže, ostala bez roditelja. Promijenila je tri udomiteljske obitelji i jednu posvojiteljsku na duže od 10 godina. Na kraju se skrasila u Zagrebu gdje je otvorila svoj kozmetički salon.

U ‘Parovima’ se odmah sprijateljila s voditeljicom Slađanom Petrušić (36) i pjevačem Dušanom Zdravkovićem (29). 

Šuška se kako su Slađa i Dušan u otvorenoj vezi, a sada su, pišu srpski mediji, u svoje ‘igrice’ odlučili uvući i novu natjecateljicu Tanju.

Ljubili su se pred svim ukućanima, a pjevač je dirao i Tanju te joj zavlačio ruke ispod haljine, piše 24sata. 


“Joj, nemojte, palim se. Mlada sam, neiskusna”, rekla im je Šustić.

Mnogi su natjecatelji napali Tanju kada je rekla da je nekoć plesala oko šipke. Priznala je kako su joj novci trebali za hranu, stan i režije jer je, kaže, u Zagrebu sve skupo.

“Da se ne lažemo i ne budemo na finjaka – ima nepristojnih ponuda. Hvala Bogu, žensko si pa možeš odlučiti želiš li s nekime otići ili ne želiš. Ja nisam tip djevojke koji laže ljudima – ‘Znaš ja sam plesala, ali nisam s nikim spavala’. Jesam. Preživljavala sam, znala sam odraditi gaže za veće novce. U nekim trenucima svi smo mi prostitutke. Makla sam se od tog posla i u Zagrebu otvorila svoj kozmetički salon”, ispričala je.

Komentari

loading...
-->