(VIDEO) Severina ima novu pjesmu s bugarskim folk pjevačem, a obožavatelji su već zamijetili sličnost s jednim regionalnim hitom

Foto: Instagram

Pjevačica Severina za kako privući pažnju. Nakon što je  ovih dana zapalila društvene mreže najavom nove pjesme “Fališ mi”, u četvrtak 31. ožujka objavljen je spot na društvenim mrežama. U dugoiščekivanoj pjesmi prevladava istočnjački melos, blještavilo i ples.

Riječ je o duetu s bugarskim folk glazbenikom Azisom, a s njim je veliki hit napravila i Jelena Karleuša s pjesmom “Ostavljam te”. Ne sumnjamo da će i Severina oboriti rekorde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se u spotu pojavljuje u vrlo provokativnim izdanjima, a već na samom početku u prvom je planu stražnjica. Radnja je smještena u klubu u kojem pjevačica izvodi svoju točku u blještavom kompletiću.

“Što žena radi sa tijelom – koreografija i pokreti čista umjetnost – pjesma top”, “Kraljica se vratila na tron”, “Koja kombinacija glasova”, “Bravo Seve”, “Falila si nam”, samo su neki od komentara.

Neku su zamijetili sličnost sa spotom za pjesmu “Favorito” srpske grupe Hurricane.

“Pjesma top! Spot prerađena verzija Favorita ali nije za zamjerku zato što je kvaliteta besprijekorna! Kombinacija glasova nevjerojatno dobra. Bravo Seve”, “Pjesma je super, a spot malo liči na Favorito, pisali su korisnici Youtube-a.

Kolika je sličnost sa spomenutim spotom prosudite sami:

Inače, Severina je svoju zadnju pjesmu, baladu “Rođeno moje” izbacila prije tri godine. Tada se borila za skrbništvo s bivšim suprugom Milanom Popovićem i pjesmom poslala znakovitu poruku svome sinu Aleksandru.


Komentari