(VIDEO) PRVA PJESMA BEZ AKIJA: Ovako izgleda i zvuči Parni valjak s novim pjevačem

Foto: Dinko Čvorić - Doringo

‘Moja glava, moja pravila’ naziv je prve pjesme Parnog valjka s novim pjevačem Igorom Drvenkarom. Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus, a pjesma je nastala nekoliko mjeseci prije nego što je mladi glazbenik ušao u priču.

TKO JE NOVI PJEVAČ PARNOG VALJKA? Već je bio frontmen, a za predstavu u kojoj glumi traži se karta više

‘Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu’, poručuju članovi Parnog valjka.

Drvenkar se dokazao u brojnim mjuziklima zagrebačkog kazališta Komedija. Iako je naviknut na pozornicu, svjestan je da je ovo njegov najveći glazbeni ‘zalogaj’ do sad.

‘Zamislite situaciju da se iz publike odjednom nađete na bini, uz najveći bend na ovim prostorima. Svako jutro se štipam kako bih se uvjerio da ovo nije neki san i svjestan sam odgovornosti koju ova ulogu nosi’, izjavio je Igor.

Spot je djelo zagrebačkog fotografa i redatelja Dinka Čvorića – Doringa, uz tim kojeg čine Davor Batisweiler (dodatna kamera), Marija Cvitanović (styling) i Ivana Šimunić (make up).


Komentari