(VIDEO) Procurila snimka s tajne svadbe! Pogledajte kako se feštalo kod Mate Rimca

Screenshot

U tajnosti i bez velike pompe, domaći poduzetnik, 32-godišnji Mate Rimac oženio je dugogodišnju djevojku, tri godine mlađu Katarinu Lovrić.

Jednostavna i skromna, ali vesela ceremonija održala se na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu, ograđene visokom šumom koja štiti od pogleda znatiželjnika. Na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika.

Katarina je zasjala u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a u rukama je držala buket crvenih ruža, dok je mladoženja nosio bijelu košulju. S njima se u opuštenoj atmosfera zabavljalo još 30-ak uzvanika, a na društvenim su mrežama “procurile” snimke i fotografije koje dočaravaju kako im je bilo.

Inače, za svadbenu lokaciju odabrali su bivšu Titovu rezidenciju, Vilu Dalmacija u Splitu, a njezina cijena prava je sitnica.

Naime, vila je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda, pa se pretpostavlja da su mladenci zato odabrali takvu tajnovitu lokaciju. Međutim, osim tajnovitosti, Vilu krasi i njena bogata povijest. Ne čudi stoga da je zato jedna od traženijih lokacija za vjenčanje, za čije je iznajmljivanje grad Split u 2015. godini uprihodio gotovo 675 tisuća kuna. 

Prije pandemije koronavirusa, subote su u Vili znale biti rezervirane i do dvije godine unaprijed, što mnoge mladence nije omelo u tome da čekaju svoju lokaciju iz snova.

Cijena za korištenje prizemlja Vile (glavna sala, terasa u prizemlju, vrt, kuhinja i pomoćni prostori), tako seže do 20.000 kuna bez PDV-a, dok je ukupna cijena za jedan dan korištenja čak 28.125 kuna. 


Komentari