(VIDEO) Predstavnik Izraela zgrozio javnost ponašanjem prema Miji Dimšić: ‘Kako to nekome može biti normalno?’

Mia Dimšić i Michael Ben David (Screenshot)

Uoči spektakla u Torinu, izraelski predstavnik Michael Ben David izazvao je lavinu reakcija publike. Pjevač se istaknuo po neprimjerenom ponašanju, a jedan incident zabilježen je s hrvatskom predstavnicom Mijom Dimšić.

Za vrijeme Mijinog intervjua na tirkiznom tepihu, u razgovor se uključio David. Naša predstavnica je na zahtjev novinara zapjevala svoju omiljenu eurovizijsku pjesmu iz ranijih dana, a David ju je nasilno prekinuo i uzeo joj mikrofon iz ruku.

“Give me the mic!” (Daj mi mikrofon!), viknuo je.

Video je brzo postao viralan te su se na Redditu nanizale brojne reakcije.

“Kako to nekome može biti normalno ponašanje? Suludo”, “Napravio je već nešto slično na press konferenciji”, “Ljudi se trebaju suprotstaviti ovakvom ponašanju i pokazati mu da to nije prikladno”, “Neću glasati za njega (ako dođe do finala)”, “Nadam se da će Mia proći zbog ovoga”, “To je bezobrazno, čak i ako je šala”, “Jadna Mia, nadam se da Michael neće proći u finale”, “Odvratno”, samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da David “pravi probleme”. Pjevač je jednom voditelju tijekom razgovora stao potezati i skidati zaštitnu masku, a jednog od kandidata poljubio je bez pristanka. Sudeći po reakcijama obožavatelja Eurosonga, Izrael nema puno šanse na ovogodišnjem natjecanju, izričito zbog ponašanja njihovog predstavnika.


Komentari