(VIDEO) Poznaje li Martina Tomčić granice? ‘Zbog ovoga postoji rizik od povećanja rate samoubojstava’

FOTO: Screenshot / YouTube

Tomčić je dvojici iz Siska poručila da nikada ne putuju na sjever.

Nakon napornog dana volimo se pred malim ekranima opustiti uz neki lagani i zabavni program, a trenutno je na repertoaru show program u potrazi za novim talentima, novim zvijezdama naše i svjetske estrade. No, pritom se ponekad nasmijemo onima koji su, usprkos možda pomanjkanju iznimnog raspona glasa, došli zabaviti sebe, a i nas koji gledamo pred malim ekranima. Međutim, kod nas Hrvata i tu mora ostati gorčina.

U svakoj takvoj emisiji u žiriju uvijek imamo onog koji je vrlo strog i bez dlake na jeziku, onog neutralnog koji nema ni vlastito mišljenje, ali i onog dobrodušnog koji uvijek bira blage izraze kako ne bi (previše) rastužio kandidate. Martini Tomčić pripada “titula” stroge kritičarke, ovaj put u emisiji Supertalent 2017. na Novoj TV.

Ovakve situacije možemo vidjeti najčešće upravo u ovakvim emisijama, no svaki se put iznenadimo dokle seže ljudski bezobrazluk.

Naime, često su si u ovakvim programima članovi žirija davali za pravo ismijati ponekog natjecatelja ili od njega napraviti potpuno ruglo s produkcijom, no komentari koje je uputila Martina Tomčić nekim natjecateljima u showu Supertalent nisu bile ni za gledanje, a ni za slušanje. Da je tome tako svjedoče i zbunjeni pogledi ostatka članova žirija koji nisu mogli vjerovati da se to sve događa pred njima kada je uvrijedila mladog bubnjara Roka Dubravicu koji je oduševio ostatak žirija i digao publiku na noge.

>>> JAVNOST U ŠOKU: Glazbena ‘diva’ ultra-bezobrazno izvrijeđala mladića!

No, izgleda da Tomčić ovdje ne staje, a nove “žrtve” njezinih neukusnih komentara u istoj emisiji bila su dva glazbenika iz Siska – Branko Butorac i Vlado Bušić. Predstavili su se svojim “performansom uz malo dinamike i dosta improvizacije”. Za Supertalent, kažu, prijavili su se jer su – “zanimljivi i posebni”.

No, njihova improvizacija nije oduševila žiri, a najmanje upravo Martinu Tomčić koja je ustvrdila da bi se prisustvom njihove glazbe povećala rata samoubojstava.

“Ja mislim da vas dvojicu, ukoliko bi vas se za punog mjeseca poslalo na sjevernu polutku u doba polarnih noći, to bi bilo iznimno riskantno jer bi se rata samoubojstava bitno povećala, tako da nemojte putovati na sjever”, poručila im je Tomčić.

https://www.youtube.com/watch?v=8jv3lV2GJ9M

Zašto si je Martina Tomčić dopustila ovakvu javnu blamažu, nije poznato, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi se nadaju kako će doći do promjene određenih članova žirija, što su jasno pokazali komentarima na službenim Facebook stranicama Supertalenta već nakon vrijeđanja mladog bubnjara.

 


Komentari