(VIDEO) ‘Ponekad me žena izbaci iz kuće’ David Skoko otkrio dosad nepoznate pikanterije iz obiteljskog života

Perilica

Kako bi doznala što više o životu, liku i djelu poznatog hrvatskog chefa Davida Skoke, voditeljica Marijana Perinić sa svojim je talk-showom “Perilica” potegnula sve do Pule, a tamo ju je dočekao odlično raspoloženi kuhar, spreman da odgovori na sva škakljiva pitanja i nesvjestan činjenice da će na njih morati odgovarati u različitim pozama, pa čak i radnjama!

S obzirom na to da je jedini muškarac u generaciji, odnosno, sin jedinac između dvije sestre, Marijana ga je upitala čemu su ga korisnom naučile žene. “Naučile su me da primijetim ono što im se sviđa”, odgovorio je, a Marijana mu je dobacila: “Manipulatoru jedan mućki!”.

Posjetili su i radionicu Kacaveeda Davidova prijatelja Doriana u kojoj je poznati kuhar dobio nesvakidašnji zadatak – od drveta napraviti prsten svojoj supruzi Ani. “Išli su na bračno putovanje u Portugal, ali nije dobila zaručnički prsten”, objasnila je Marijana, a Skoko se pokušao izvući: “Napravio sam joj špagicu, majke mi!”.

POGLEDAJTE ‘PERILICU’ S DAVIDOM SKOKOM!

Skoko je priznao i kako u radionicu ponekad bježi iz kuće, dobacivši u šali: “Postoji taj jedan trenutak kad me žena izbaci iz kuće…”.

“Znam biti užasno naporan muž, a kao tata sam zabavan. Znam biti strog, ne pušim te njihove tinejdžerske fore”, rekao je o odnosu s djecom koja su na pragu puberteta.

Govoreći o poslu predavača na fakultetu, priznao je da sa studentima ima posebnu taktiku. “Dozvolite mi da psujem dok predajem”, priznao je o svom pedagoškom pristupu.

Osvrnuo se, naravno, i na hrvatsku gastronomiju, ističući da je pred njom velika mogućnost rasta. “Znaš što je dobra stvar u našoj gastronomiji? Što ima nevjerojatnu mogućnost napretka, to je super!”, rekao je te iz prve ruke pokazao kako raste i njegova gastro-ponuda.

Skoko, naime, voli šetnje po Kamenjaku, a one, pak, nerijetko uključuju kušanje onoga što priroda ponudi, i to po principu – “ako mi bude slabo, znam da nije dobro”.

“Mogu dobiti eventualno potrčkalicu!”, kroz smijeh kaže poznati kuhar.

U novoj “Perilici” na pitanja znatiželjne Marijane Perinić odgovara u različitim pozama i radnjama – vrteći se u kolu poput hrčka, derući se s vrha vidikovca… Pred kamerama je i prvi put zašio dugme, a kad je pokušao skladati pjesmu o “Perilici”, Marijana mu je kratko poručila: “Drž’ se ti kuhanja!”.

Inače, “Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, ovog petka kreće s emitiranjem u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr i Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.

Pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice, “Perilica” spaja šoubiznis i turizam, promovirajući poznate i manje poznate hrvatske destinacije kroz poznata lica i njihove priče. Gosti odgovaraju na škakljiva pitanja, ali i sudjeluju u smiješnim izazovima.


Komentari