(VIDEO) Pogledajte kako je mladi natjecatelj ismijao Hrvatsku i Hrvate u Supertalentu

U jučerašnjem Supertalentu na Novoj Tv nastupio je dvadesetogodišnji Mihael Rako, koji je pokazavši svoje vještine imitacije izazvao mnoge reakcije na društvenim mrežama. Iako se većini gledatelja njegov nastup svidio, pojedini smatraju kako nastup nije bio dobar. Razlog leži u činjenici, da je mladi natjecatelj ismijao poznate hrvatske ličnosti, ne razmišljajući kako je na taj način ismijao i samu Hrvatsku.

“Kako možete dozvoliti da se netko, tuđi državljanin, izruguje našim ljudima, ma kakvi oni bili! To vam može biti smiješno na pijaci, a ne na televiziji. Ajd što je Maja, ali Martina,  ne mogu vjerovati”, napisala je jedna gospođa.

“Losa imitacija, trebalo mi je duže da pogodim o kome je riječ, da nema iza slika od njih, ne bi znao o kome se radi, nedovoljno uvjerljivo, viđao sam bolje, btw Mamić ni M od Mamica”, napisao je jedan gledatelj. ;

“Jedino što je dobro kod njega je izgled… Sve ostalo već viđeno i bez veze.”  – samo su neki od komentara na Facebook-u.

Mihael je rođen u BiH, a kao dječak je otišao u Njemačku igrati nogomet. Zbog ozljeda je prekinuo karijeru te se sada okušao u imitaciji. Pogledajte video u kojem se narugao  Bandiću, Mamiću i Tuđmanu i prosudite sami koliko je bio uspješan.


Komentari