(VIDEO) OVO NITKO NIJE OČEKIVAO Severina iznenadila onim što je napravila za Luku Dončića

Foto: Instagram

Nema toga što Severina ne može – riječi su kojima se ukratko može opisati njezina najnovija objava na Instagramu. Naime, pjevačica je za vikend održala koncert u Sloveniji, a dio energične atmosfere podijelila je i na spomenutoj društvenoj mreži. Osim što je u videima pokazala kako se sjajno zabavila sa slovenskom publikom, pjevačica je otkrila i kako je na koncertu imala posebnu posvetu jednom od najboljih svjetskih sportaša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Riječ je o slovenskom košarkašu Luki Dončiću, na čijoj je proslavi potpisivanja novog ugovora s Dallasom pjevačica i nastupila prije nekoliko mjeseci. ˝Hej, hej, kdor ne skače ta ni Slovenc… Moj bubnjar Damir Šomen je i meni napravio iznenađenje. Bend je naravno znao. Zna se tko najbolje i igra i skače. Luka Dončić ovo je za tebe… Puno pozdrava iz tvoje Slovenije˝, napisala je pjevačica ispod videa u kojemu na pozornici izvodi zvijezdu u visokim potpeticama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Snimka je očekivano privukla veliku pažnju njezinih obožavatelja koji je nisu štedjeli komplimentima u komentarima. ˝Savršeno Seve˝, ˝Severina je najbolja˝, ˝bravo ljepotice”, pohvalili su je obožavatelj.


Komentari