(VIDEO) ‘OVE VLAŽNE TANGICE SKINI MI’ Ella izbacila pjesmu ‘K***anje’! Jedni su u šoku, drugi pišu: ‘Krećeš tatinim stopama’

Ella Dvornik (Foto: Instagram/Ella Dvornik)

Influencerica Ella Dvornik već se okušala u pjevačkim vodama pa pratitelje nije posebno iznenadila objavom da radi na novoj pjesmi. No ono što je šokiralo brojne su eksplicitni stihovi i sam naslov singla “Kurvanje“.

Spomenutu pjesmu, Ella je snimila sa srpskim reperom Filipom Arsenijevićem, umjetničkog imena Surreal. Prije nekoliko dana osvanula je na Youtubeu i zasad ima preko 60 tisuća pregleda.

“Suki, Suki, Suki, priđi mi, ove vlažne tangice skini mi, samo ruke dolje klize mi, želim te u sebi, to vide svi. Suki, Suki, Suki, priđi mi, ove vlažne tangice skini mi, zgrabi me za kosu, povuci me, upali cam i snimaj, opusti se”, dio je koji repa Ella u pjesmi.

Očekivano, vrlo brzo su se nanizali komentari. Dok su neki oduševljeni ‘beatom’, drugi upozoravaju da ih ‘Kurvanje podsjeća na refren kultnog hita ‘Hypnotize’ The Notorious B.I.G.-a.

“Bravo Ella, polako krećeš tatinim stopama”, pohvalio ju je jedan od komentatora.

“Osim što je očita kopija Hypnotize, stvar nije loša”, smatra drugi slušatelj.

Našle su se tu i žestoke kritike.

“Originalnost na nivou, sjedi 1”, “Ovo je kriminal”, “Jadne moje uši”, stoji u komentarima.

Inače, Ella ima i novi Instagram profil pod nazivom “Alterella”. Svojim je pratiteljima poručila da je ovo tek početak njezinih glazbenih izričaja.

Ima li “Kurvanje” potencijala za ljetni hit, prosudite iz videa:


Komentari