(VIDEO) OVAKVOG RIMCA JOŠ NISMO VIDJELI! Mate se mazi sa dva štenca: ‘Držite me, zgnječit ću ih koliko su slatki’

Photo: Facebook

Mati Rimcu mnogi se dive zbog njegovog poslovnog uspjeha, no jučer je pokazao da ima i veliko srce. Naime, prije nekoliko dana njegova je zaručnica Katarina pronašla devet štenaca, a par je dva odlučio privremeno zadržati.

“Ukoliko imate želju pomoći drugima – ovo je vjerojatno jedan od najboljih načina. Voditeljica Udruge, Gloria, posvetila je život spašavanju napuštenih pasa. Brine se za 60 pasa full-time u svojoj kući i prima svaki slučaj koji se pojavi. Prije par dana je Katarina preuzela 9 štenaca koje je netko bacio (od 12 iz legla – 3 na žalost nisu preživjela) – Gloria je naravno, uz sve ostalo, pomogla oko tih 9 malih buhtlica i preuzeti će ih 6 dok će 3 za sad ostati kod nas dok ne nađu dom.

https://www.facebook.com/mate.rimac/posts/10224409125874262

Rijetko sam čuo da je netko spreman na ovoliko nesebičan način pomagati drugima pa je najmanje što mi ostali možemo učiniti – barem malo financijski pomoći da se Gloria i ekipa ne moraju brinuti kako platiti veterinare i hranu”, napisao je na svome Facebooku

Nakon toga je objavio i video s preslatkim psićima.

“Držite me, zgnječit ću ih koliko su slatki. Video stvarno ne može dočarati koliko su slatke ove buhtlice. I onda zamislite da je netko njih dvoje zajedno s još 11 braca i seka bacio u šumu. Troje nažalost nije preživjelo, a jedna cura se još bori. Udruga S-PAS by Gloria Malin je preuzela sve osim ova dva hahara”, napisao je uz snimku.


Komentari