(VIDEO) ’OPRALI’ ZUHRU! Pokušao šarmirati kumice s Dolca pa otkrio najveći gaf

Osim što je komičar, voditelj i glumac, popularni Zlatan Zuhrić Zuhra ujedno je i motociklist, vrtlar te “morski vuk, ali čovjek od roštilja”! Doznali smo to u novoj epizodi “Perilice” u kojoj je Zuhra Marijani Perinić otkrio brojne životne tajne, zanimljivosti i, naravno, bizarnosti.

Pričajući o najvećem gafu u karijeri, Zuhra se prisjetio nemilog događaja iz vlastite hit predstave “Ocat i sin” u kojoj glumi s Tinom Sedlarom.

“Puknuo mi je zub jer sam uzeo neku tvrdu čokoladu za kuhanje, nisam je mogao pregristi, baš sam zapeo i pukla mi je jedinica. Zbog posla i svega sam odjurio zubaru, mom Andreju, i on je to odmah pokrpao. Međutim, rekao mi je, neće ti to dugo držati”, počeo je komičar priču o ‘blamu života’.

“Nakon mjesec dana smo imali predstavu, ja sam shvatio da se nešto klima, ali ajde, izdržat ćemo… Usred predstave, pred publikom sam rekao nešto poput ‘Daj me pusti’ i odletio mi je zub. Još ja gledam jedinicu kako leti…”, ispričao je Zuhra i dodao da je predstavu dovršio “iz poluprofila”.

Dao se u lov

U novoj “Perilici” dobio je nekoliko neobičnih zadataka, primjerice, pet minuta da na ribarnici zaradi 150 kuna, i to koristeći svoj dalmatinski dijalekt kojeg je davno prezentirao kao urnebesni Aljoša iz Večernje škole. Od nevjenčane supruge dobio je nešto još i teže – zavesti popularnu kumicu na Dolcu.

Kolega iz predstave “Ocat i sin” dao mu je, pak, pravi glumački zadatak. Zuhra je, naime, nasred Zrinjevca morao recitirati pjesmu “Upregnimo kočije blještavih snova” koju je proslavio u Večernjoj školi, a izveo ju je i na Sedlarovu vjenčanju.

Ne dirajte mu pohanac!

Marijana i Zuhra dotaknuli su se, naravno, i njegove omiljene hrane, discipline u kojoj je prilično definiran. “Život bih dao za pohanac i rizibizi… A za škampe na ‘burazu’ bih dao još jedan život”, ispričao je komičar.

Inače, “Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, svakog se petka emitira u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr i Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.


Komentari