(VIDEO) Obožavatelji oduševljeni: Nina Kraljić zaplesala vatreni tango u novom spotu

Fanovi oduševljeni Nininim zanosnim plesnim koracima

Novi spot Nine Kraljić za pjesmu Negdje, u kojem je Nina kao adut pokazala svoje plesačko umijeće, koje do sada nismo imali prilike vidjeti ugledao je svjetlo dana. Pjesma Negdje za Ninu je posebno emotivna jer tekstualno, melodijski i stilski sadrži veliki dio nje, njenog privatnog života i glasovnog izričaja.

>>> (VIDEO) NINA KRALJIĆ: ‘Poanta je ostaviti nešto budućim generacijama i biti autentičan od početka do kraja’

Pjesma Negdje spoj je seferdskog i balkanskog etna, a Nina je  glazbenu dvostranost usmjerila u dvije izvedbe skladbe, hrvatsku i hebrejsku verziju te tako pokazala svoju ljubav prema izvornoj world ethno music glazbi koja spaja ljepotu, duhovnost i mističnost sa suvremenim glazbenim pravcima.

‘’Spot za pjesmu Negdje nastao mi je vrlo spontano. Ideja da plešem Negdje je odmah nastala u glavi dok je još pjesma bia u procesu stvaranja. Počela se realizirati kroz 15 dana svakodnevnog vježbanja osnova tanga i koreografije od skoro 4 minute što je samo po sebi izazov, pogotovo unutar zadanog vremenskog okvira i mojeg nepoznavanja plesnog pokreta takve vrste.’’ istaknula je Nina.


U koreografiji joj je puno pomogao Vlado Kopčić, profesionalni plesač, a na setu su se toliko predali plesu i strasti koju samo tango može pobuditi, pa je spot nabijen emocijama. Redatelj spota je Luka Rukavina, diplomirani dramaturg sa zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti te programa filmske režije na FAMU u Pragu. Spot je sniman u  prostorijama Zagrebačkog plesnog centra.

Komentari

loading...