(VIDEO) ‘NOVA ZVIJEZDA NAŠEG DOMA’ Monika Olujić raznježila Instagram prvom objavom nakon rođenja trećeg sina

Foto: Bojan Zibar

Bivša televizijska voditeljica, a danas kreativna producentica na narodnom, 39-godišnja Monika Olujić, poznatija kao Kravić, prije mjesec dana na svijet je donijela svoje treće dijete, prvog sina kojeg je dobila sa 44-godišnjim zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem. Ponosni roditelji dječaku su dali ime Ivan, a Monika se sada po prvi put oglasila nakon rođenja trećeg djeteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

˝Nova zvijezda našeg doma˝, napisala je kratko 39-godišnjakinja ispod snimke koju je podijelila na svom Instagram profilu, a na kojoj se može vidjeti djelić Ivanove sobe, odnosno, igračkice koje vise iznad dječakova krevetića. Uzbuđeni pratitelji ubrzo su uputili čestitke i lijepe želje povodom rođenja sinčića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Podsjećamo, nakon rođenja malenog, ponosni tata nije krio sreću i veselje. ˝I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo˝, rekao je tada za Jutarnji zagrebački odvjetnik.

Komentari