(VIDEO) Njihovi su nastupi čak i Martinu ostavili bez komentara, a jedan ju je se posebno dojmio

Foto: Screenshot

U trećoj polufinalnoj epizodi showa ‘Supertalenta’ još su tri kandidata izborila svoje mjesto u finalu. Iako je konkurencija bila velika, publika će u finalnoj emisiji ponovno imati priliku vidjeti fantastičnu Ukrajinku Tetianu Kundyk, koja je na audiciji članove žirija ostavila u pozitivnom šoku nevjerojatnom sposobnošću balansiranja na žici, a ništa manje oduševljenje nije izazvala ni novim nastupom.

Na pozornici “Supertalenta” gledatelji će ponovno imati priliku vidjeti i 18-godišnju pjevačicu Luciju Šarčević koja je na audicijama raznježila mnoge svojom izvedbom pjesme “Žute dunje” koju je i odsvirala na gitari, a u polufinalnoj emisiji bez daha je ostavila svojom interpretacijom Gibonnijeve balade ‘Libar’.

Posljednji kandidat koji je izborio svoje mjesto u finalu je 12-godišnji Slavonac Fabijan Kovačević koji je izveo pjesmu ‘Inati se Slavonijo’ Krunoslava Kiće Slabinca. Mladi bećar podigao je na noge publiku u studiju koja s nestrpljenjem iščekuje finale kada će im Fabijan ponovno zapjevati.

Komentari