(VIDEO) Njezini su bezvremenski hitovi obilježili naše djetinjstvo, a sada se vraća na glazbenu scenu!

Jedna, jedina i jedinstvena Vesna Pisarović vraća se na hrvatsku glazbenu scenu!

Sigurno se sjećate Vesne Pisarović i njezinih bezvremenskih pop hitova koje i danas volite zapjevati; od Jutro donosi kraj, Neka ljudi govore i Da znaš do Tvoja voljena i Dolje na koljena.

Vesna je Hrvatsku predstavljala 2002. godine na Euroviziji s pjesmom Sasvim sigurna, odnosno Everything I want u Belgiji, kada je završila na 11. mjestu.

Jedna je od vječnih miljenica hrvatske glazbene scene, a prije nekoliko godina odlučila se dodatno školovati van Hrvatske, stoga se posvetila jazzu, inače svojoj velikoj ljubavi.

Danas živi u Berlinu sa svojim suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom Milorada Pupovca, a otkrila je da piše nove pjesme i sprema povratak.

“Kad sam pjevala pop, to je bilo jedno razdoblje koje je bilo potpuno oblikovano jednim emotivnim odnosom s publikom gdje sve što sam radila, pisala, bilo je osluškivano reakcijama publike”, rekla je pjevačica za InMagazin.

Napravila je hrvatsko izdanje jugoslavenske pjesmarice The Great Yugoslav Songbook pod imenom Naša velika pjesmarica, koju je snimila u dva dana. Radi se o jazz obradama pjesama 50-ih i 60-ih godina.

Prvi singl koji je objavila je Balada.

Komentari