(VIDEO) NEVENA U SUZAMA: ‘Ne mogu prestati gledati’, ono što je voditeljica servirala pratiteljima je prava doza smijeha

Foto: Nevena Rendeli Instagram

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (39) nasmijala je svoje pratitelje na Instagramu snimkom muža, Maka Vejzovića (40). Za vrijeme uživanja u zimskim radostima na Samoborskom gorju, Mak se poskliznuo i pao.

“Ovaj video je posvećen svim #instagramhusbands. Oprosti Mak, ali ovo je hit”, napisala je Nevena u opisu objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Za vrijeme idiličnog spuštanja po snijegom okovanom Samoborskom gorju, Mak se poskliznuo i pao. Nevena je snimku podijelila sa svojih 50 tisuća pratitelja, koje je pošteno nasmijala.

“Ovaj uzdah kad padne je sve. Ne mogu prestati gledati i umirem od smijeha”, napisala je jedna pratiteljica. Druga je požalila što nije uspjela ovjekovječiti sličan trenutak sa svojim mužem. “Šteta što ja svog nisam uspjela danas snimiti isto kad je ljosnuo. Nasmijali smo se svi do suza, kolači su ostali u posudici, a to je tog trena bilo najvažnije”, napisala je u komentaru.

Nevena je snimila muža nakon pada kako se uspješno spušta niz planinu. “Evo kralja”, napisala je.

Foto: Nevena Rendeli Instagram

Nakon toga, objavila je i zajedničku fotografiju. Sudeći po osmjesima, nije bilo ozlijeđenih ni uvrijeđenih. “A on je fasovao”, napisala je Nevena uz fotografiju.

Foto: Nevena Rendeli Instagram


Komentari