(VIDEO) Nered otvorio sezonu roštiljanja: Pogledajte ‘kaj se kuha’ na njegovom balkonu

Foto: Instagram

U novoj epizodi svog gastro show-a Kaj se kuha? Nered priprema domaća hambi peciva i burgere. Jedan od razloga je ovo lijepo vrijeme vani, a drugi je taj da njegovi klinci obožavaju burgere.

“I dalje karantena traje, s klincima smo doma i sve je stalo osim njih. Stan smo pretvorili u igraonicu, a ja sam našao malo vremena i pripremio njihovu omiljenu klopu. Većinu stvari naručujemo online. Košare povrća nam stižu od treće generacije OPG Bračun. Uzgajaju sezonsko povrće, nije tretirano i brzi su, a burgere sam naručio od ekipe iz RougeMarin-a. Oni su si dali truda od web shop-a do široke palete gotovih jela, mesa, vina, delicija .. imaju sve što treba”, rekao je Nered.

“Peciva je teže naći nego dobro meso pa sam odlučio napraviti super fina, mekana i velika hambi peciva. Ne volim mala peciva jer ništa u njih ne stane. Peciva su ispala super, juneće pljeske, hambi umak, salata, grilani luk, preprženi pršut i paradajz klinci su smazali u sekundi, a i mi veliki se nismo baš nešto opirali”, dodao je.


Komentari