(VIDEO) Neda Ukraden ljetnim hitom predstavila najdražeg ‘favorita’

FOTO: Andrej Damjanović

Jedinstvena Neda Ukraden predstavila je svog favorita.

Nova pjesma Nede Ukraden izuzetno je zaraznog ritma, a ne sumnjamo biti pravi ljetni hit. S ovom skladbom koja je odmah pokupila simpatije i izuzetno pozitivne komentare obožavatelja i struke, Neda će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Za novu i drugačiju pjesmu ‘Favorit‘, zaslužna je provjerena dugogodišnja autorska ekipa, Dušan Bačić i Bojan Dragojević, koji su Nedi već napravili brojne hitove.

“Favorit je nastao kao rezultat želje da pred koncert u Beogradu, ljeto i CMC festival, svojoj publici ponudim nešto novo i drugačije. Ovo je prva od tri pjesme u nizu, i nadam se da ću njima obradovati svoju publiku, a napravljena je u ljetnom latino stilu, reggaetona. Taj ritam, tema i atmosfera bili su ideja vodilja pri stvaranju pjesme. Iznimna glazbena tema, a sama pjesma je o ljubavnom razočarenju, kako se svi osjećamo kad nekog volimo, te kad smo izigrani i odbačeni. ‘Favorita’ smatram izuzetno atraktivnom ljetnom priča, koja je za nas pun pogodak, a nadam se kako će se i fanovima svidjeti” , otkrila nam je Neda.

Kada je riječ o nadolazećem CMC festivalu, koji će se i ove godine održati u prekrasnim Vodicama, Neda ističe kako se uvijek rado vraća, ‘To jeprvenstveno festival nezaboravnog druženja i uživanja u dobroj glazbi. U svakom slučaju jedva čekam 10.06. i predstavljanje pjesme ‘Favorit’.

Uz sve navedeno Nedu očekuje jako puno nastupa, a prvi slijedeći koncert na kojem možete uživati u ‘Favoritu‘ ali i pjesmama sa još uvijek aktualnog albuma ‘Terapija‘, je već ove subote 29.04. u Inside Clubu, Šibenik.

29.04. Šibenik, Club Inside
13.05. Ljubljana, Gospodarsko razstavišče
19.05. Beograd, Sava centar

Sve novosti vezanu uz Nedu Ukraden pratite na njenoj službenoj Facebook stranici ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.

Autor glazbe: Dušan Bačić
Autor teksta: Dušan Bačić
Glazbeni producent:Bojan Dragojević
Autor aranžmana: Bojan Dragojević
Video: Dennis Domian


Komentari