VIDEO ‘NE SMETA MI MALO ŠKEMBICE’ Lana Jurčević pokazala trbuh i upitala pratitelje za savjet

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pjevačica Lana Jurčević rado se šali na društvenim mrežama, a ovoga je puta s pratiteljima na Instagramu podijelila simpatični video o kilogramima.

Na videu Lana oponaša glas druge osobe usnama, a čuje se pitanje “koliko si smršavila i kako napreduje dijeta?”, na što pjevačica odgovora-“ne napreduje”. Potom u fokus snimke dolazi trbuh glazbenice, a dok ga mazi poručuje:

“Nema dijete, a ni djeteta”.

U opisu videa, Lana je potegnula malo ozbiljniju temu te se prisjetila kako je prije izgledala.

“Kad gledam neke stare snimke, ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava. I iskreno, ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si dobra u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem, da mi kosti i mišići ne zakržljaju. Treba koncerte još odskakati (hrpu, nadam se) i tko zna što još”, napisala je i u upitala pratitelje imaju li prijedloge za dobre aktivnosti i treninge.

Bilo je onih koji su ju pozvali na zajedničko trčanje, a jedna pratiteljica joj je preporučila ples na svili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

U komentarima su brojni podržali Lanin pozitivan stav.

“Baš u zadnje vrijeme zračiš nekom pozitivom, samouvjerenošću, smirenošću… Svaka čast, Lana”, “Top si i batali priče”, “Najbolja si kakva god ti bila. Fale nam koncerti. Nadam se da se uskoro vidimo”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, pjevačica se prošle godine našla na udaru negativnih kritika od strane Nevena Ciganovića koji je poručio da pandemija Lani ne čini dobro po pitanju kilograma. Ona mu tada nije ostala dužna, a sukob je rezultirao njezinim udruživanjem s poznatom plus size manekenkom Lucijom Lugomer.


Komentari