VIDEO Naučite kickbox nožne udarce online od najboljih trenera iz Zagreba

Foto; Mommy Buzz

Boris Dugonjić i Aleksandar Pupac dugogodišnji su i najuspješniji treneri kickboxa u Hrvatskoj te vode najuspješniji Zagrebački kickbox klub.

Aleksandar Pupac osnivač je kluba Spartan Gym. Pod njegovim vodstvom vrhunske rezultate ostvarili su bivši svjetski prvak Emil Zoraj, kickboksač teške i superteške kategorije elitne organizacije Glory i Final Fight Championshipa (FFC) Mladen Brestovac, kao i Viktor Zaman, bivši svjetski prvak u Muay Thai kickboxingu, ali i čitava nova generacija sjajnih mladih boraca. Od 2008. do 2012. bio je trener hrvatske reprezentacije u tajlandskom boksu.

Uz trenera Aleksandra, Boris je u stručnom timu kluba Spartan Gym i vodi treninge ženske i školske grupe. Boris je i voditelj juniorskog borilačkog kluba s kojim je postigao zapažene rezultate na nacionalnoj razini kao i na međunarodnim kupovima (državni prvaci, viceprvaci, osvajači međunarodnih kupova), a njegovo ćete ime pronaći i u trenerskom povjerenstvu Hrvatskog aikido saveza te u znanstvenim i stručnim radovima iz područja kickboxinga.

U ovom videu možete naučiti kako izvesti nožne udarce u kickboxu:


Komentari