(VIDEO) NASMIJAO JU DO SUZA! Evo što je ganulo lijepu Maju Šuput

Screenshot Instagram

Nakon što se prije dva tjedna naša pjevačica Maja Šuput suočila s teškim životnim gubitkom, smrću njezinog oca Borisa, povukla se iz javnosti i društvenih mreža kako bi vrijeme provela sa svojim najbližima. No, sada se polako vraća i to sa šaljivim videom.

Prije nepunih pet dana Maja je pomalo počela objavljivati sve veselije i veselije tekstove i fotografije. Izgleda da je odlučila malo nasmijati svoje pratitelje, pa je u svojoj privatnoj arhivi potražila videa koja bi mogla izazvati bujicu smijeha. Danas je na Instagramu objavila snimku plesača u zelenoj majici koji ima nadasve originalne plesne pokrete.

 

View this post on Instagram

 

Always before make up use 4 D wild creme by @luxfactor

A post shared by majasuput (@majasuput) on

‘’Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestati smijat vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plešu kao da se ništa čudno ne događa, mi kao bend se čak nismo ni pogledali a kamoli nasmijali… kakvi profesionalci obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš… sigurno i vi poznajete nekog tko ovako pleše?!?!’’, napisala je Maja uz video.

 

View this post on Instagram

 

Pozornica kao zivot ???

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Komentari