(VIDEO) NAJLJEPŠA HRVATSKA SPORTAŠICA U NOVOJ ‘PERILICI’! Je li Antonija Sandrić naučila švedski i što bi poručila Draženu Petroviću?

“Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, svakog se petka emitira u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.

Nakon avanture s Davidom Skokom u Puli, te veselog zagrebačkog druženja s Ribafishom, na red za teška pitanja i neočekivane situacije dolazi Antonija Mišura Sandrić, po mnogima najljepša hrvatska sportašica, olimpijska košarkašica koja je živjela i igrala u Francuskoj, Turskoj, Švedskoj, Poljskoj i Španjolskoj.

Marijana i Antonija su se, naravno, družile u njihovu rodnom Šibeniku, a vrućih tema bilo je napretek. Kako barata košarkaškom terminologijom na svih pet jezika, može li pogoditi tri trice za redom, može li izdržati dan bez Instagrama i što bi poručila legendarnom sugrađaninu Draženu Petroviću?

Sve to i još puno više u petak ujutro na Z1 televiziji i našem portalu donosi nova epizoda “Perilice”!

POGLEDAJTE NAJAVNI VIDEO!


Komentari