(VIDEO) MLAĐE JE SLAĐE: Bivša manekenka i mladi nogometaš dobili sina i dali mu neobično ime

Foto: Iris Rajčić Instagram

Bivša manekenka Iris Rajčić (41) i nogometaš Marko Livaja (28) dobili su sina. Putem društvenih mreža otkriveno je i da su mališanu dali ime Lorenzo.

Iris i Marko vezu su započeli prije šest godina, a zli jezici im dugo nisu dali mira zbog razlike u godinama. Uspjeli su ih ušutkati nakon dvije godine kada su dobili prvo dijete, kćerku Elizabet.

Iris je rodila u četvrtak u KBC-u Sestre milosrdnice. Na Instagramu je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta.

Foto: Iris Rajčić Instagram

“Samo da vas pozdravim. Pola četiri je ujutro”, napisala je Iris uz fotografiju. Prije nekoliko dana objavila je video u kojem je pokazala kako se beba miče u njezinom trbuhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

“Ne mogu dočekati da te primim u ruke…da osjetim tvoj miris”, napisala je bivša manekenka.

Iris je bila aktivna u trudnoći i trudila se održavati top formu. Za vrijeme trudnoće je na društvenim mrežama otkrila da je beba izuzetno aktivna i da će vjerojatno krenuti očevim stopama i postati nogometaš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

“Nema boljeg osjećaja od onoga kada osjetite pokret svoje bebe u trbuhu. Njegove male šapice koje me stalno lupkaju. Mala tjelovježba”, napisala je tada.

Iris je osim s Livajom bila u vezi s još nekoliko nogometaša. Najprije je bila u vezi s vršnjakom Krunoslavom Lovrekom, a zatim s Nikolom Pokrivačem. Mlađahni Livaja, koji je odnedavno ponovo postao igrač Hajduka i bivša prva pratilja Miss Hrvatske u vezi su od 2014. godine. Od 2017. su živjeli u Grčkoj, kada je Marko igrao za AEK Atenu.


Komentari