(VIDEO) Majka njegovog sina ga je ostavila zbog onog što je pokazao u ‘Supertalentu’, a žiri je uspio uplašiti nastupom

Foto: Screenshot

U večerašnjoj, petoj po redu epizodi showa ˝Supertalent˝ na Novoj TV, žiri i publiku oduševio je Emilio Jose Alcantara Veliz, žongler čije su vještine balansiranja izazvale gromoglasni pljesak u cijelom studiju. Međutim, unatoč ogromnom talentu, kako je otkrio, njegova obitelj nije podržavala njegov izbor zanimanja.

Zbog činjenice da je išao u školu za cirkusanta, razišao se s majkom svog sina, jer njoj nije bilo jasno kako može ići na fakultet da bi postao klaun. Bilo je to najteže razdoblje njegovog života, ali kako kaže, puno je naučio od tada. Sadašnja supruga mu je iz Rijeke, Hrvatica, ona također nastupa u cirkusu, a upoznali su se tijekom njegovog putovanja u Hrvatsku u koju je stigao na preporuku prijatelja. Shvatili su da se bave istim poslom i zaljubili su se. Poželio je biti dio ˝Supertalenta˝ da vidi reakcije publike na sve što je naučio dosad.

Iako život umjetnika nije lak, oduvijek je želio biti samostalan showman, pa tako već preko sedam godina radi solo i putuje posvuda. Emilio je na pozornici ˝Supertalenta˝ žonglirao, stajao na lopti, balansirao, a na trenutke i prepao članove žirija.

˝Past će, past će˝, vikao je Janko u jednom trenutku. Ipak, na kraju nastupa rekao mu je kako ga je oduševio: ˝Mislim da ste ludi, bez riječi sam, fantastično˝.


Komentari