(VIDEO) Maja Šuput otkrila spol bebe! “Aaaa! Sve će ti biti jasno!”, čestitale joj brojne poznate mlade mame, kao i obožavatelji

Nakon što su prije nešto više od dva mjeseca domaća pjevačica Maja Šuput Tatarinov i njezin suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov, objavili kako čekaju svoje prvo dijete, brojni pratitelji ne prestaju nagađati je li riječ o dječaku ili djevojčici.

Spol bebe su Maja i Nenad do sada uspješno skrivali, a najnovijom objavom na društvenim mrežama Maja je otkrila ono što sve zanima. U njihovu obitelj stiže dječak, a otkrili su to obožavateljima simpatičnom video snimkom.

Na snimci su iz kutije poletjeli plavi baloni i otkrili kako će Maja, koja se trenutno nalazi u šestom mjesecu trudnoće, uskoro postati majka sinčića. Objava je izazvala brojne reakcije i čestitke, kako od strane poznatih estradnjaka, tako i svih pratitelja.

‘Aaaa! Sve će ti biti jasno’, komentirala joj je glumica i mlada majka Nataša Janjić.

Čestitkama su se pridružile i Marijana Batinić te Ana Miščević.

“Čestitke Maja. Da je živo i zdravo, lijepo i talentirano na mamu!, “Znala sam”, “Divno, bit će prelijep kao i vi. Nek’ vam je živo i zdravo”, neki su od brojnih komentara Majinih pratitelja na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari