(VIDEO) Luka Nižetić navukao speedo gaćice, premazao se kečapom i takav prošetao po rivi, Mate Janković nije odolio da ne prokomentira

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Domaći glazbenik, 37-godišnji Luka Nižetić rado i često s obožavateljima na društvenim mrežama dijeli fotografije iz svog privatnog života – osim ljubavnog dijela. Često se tako među njegovim objavama mogu naći fotke na kojima pozira u golišavim izdanjima i s ponosom pokazuje rezultate teretane. Međutim, osim što rado pokazuje svoje tijelo, Luka je poznat i kao ljubitelj zezancije, a sada je objedinio to dvoje i – iznenadio mnoge.

Pjevač se trenutno nalazi na Komiži, gdje je prije nekoliko godina otvorio pizzeriju. Međutim, kada ne radi, Luki nije dosadno jer zabavlja sam sebe.

Tako je sada na Instagramu objavio video u kojem je odradio neobičan izazov – skinuo se u kupaće gaćice i namazao kečapom.

Foto: Instagram screenshot
“U nedostatku blata namazao sam se kečapom. Baš je cool biti u situaciji gdje te ljudi gledaju ispod oka pitajući se jesu li ovome sve na broju. Kako život ne smije biti dosadna pojava, uvijek sam bio i ostao spreman za ludosti”, napisao je u opisu videa.
Tako premazan kečapom prošetao je rivom, a onda i skočio u more. Na Instagramu je pozvao i pratitelje da naprave isto.
Komentari su se odmah počeli nizati, a ispod objave oglasili su se i brojni domaći celebovi. “Ma nek’ si ti umočen k’o pomfrit u kečap. I još taj velebni speedo da upotpuni sliku”, poručio mu je tako chef Mate Janković, Ivana Plechinger napisala mu je da je lud, a Lana Jurčević je ostavila emotikone koji plaču od smijeha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)


Komentari