(VIDEO) Ljubavnu priču iz showa The Voice okrunili čarobnim duetom u centru Zagreba

Lijepa ljubavna priča s malih ekrana ima i svoju glazbenu stranu.

Aquairus Records ovih je dana „pomladio“ ekipu glazbenika potpisujući suradnju s Eni Jurišić i Vjekoslavom Ključarićem. Ovaj mladi par najbolje će predstaviti pjesma i to duet „Prije nego nestane“. Za pjesmu je u režiji VRISKA, Gorana Kurjaka i Gorana Debogovića snimljen veseli videospot prepun dobrih vibracija, sunca i mladenačke energije.

Pjesma u sebi nosi jednu posebnu vedrinu, koja se čvrsto veže uz nadolazeću proljetnu energiju, osjećaj bezbrižnosti i pozitive, odnosno kako je to Eni ukratko sročila: „Oboje nam se pjesma svidjela zbog poruke koju prenosi. Kao da želi unijeti malo čarolije u današnji ubrzani svijet i vratiti nam osmijeh na lice“.

Eni i Vjeku ste imali prilike upoznati kroz TV show The Voice. Eni je bila u Indirinom, Vjeko u Jacquesovom, a nakon dvoboja i u Dečakovom timu. Eni je iz Rijeke,  Vjeko iz Punta na Krku pa su ih zajednička putovanja i dugotrajna snimanja dodatno povezala.

Lijepa ljubavna priča s malih ekrana ima i svoju glazbenu stranu. Njihove vokalne kvalitete prepoznali su istaknuti producenti i autori Miroslav Lesić Lesique i Bruno Kovačić, koji su za njih napisali duet. Ljubav rođena na TV setu tako je dobila jednu skroz novu dimenziju.

Komentari