(VIDEO) Lana Jurčević zaplesala u haljini i istaknula obline: ‘U moje privatno vrijeme, ne želim osjećati da imam išta na sebi’

Foto: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević (37) na svojem je Instagram profilu objavila video u kojemu je zaplesala u svilenoj haljini koja je naglasila njezine ženstvene obline.

“Za pozornicu i snimanja, roba me može i čupat i pikat i stezat i rezat. Ali u moje privatno vrijeme, ne želim osjećati da imam išta na sebi. Samo moram odlučiti gdje ću ovu svilenu ljepoticu prošetati”, napisala je Lana uz video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

‘Primjer kako treba izgledati prava dama, žena, to znači ženstveno! Prirodno, a brutalno izazovno i zamamno! Komplimenti’, ‘Lana prekrasna si u moru istih. Jedna jedinstvena Lana’, ‘Odlično izgledaš’, ‘Prezgodna’, ‘Predivan si ljepotice’, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara Laninih pratitelja.

Inače, Lana se zalaže za realistična ženska tijela i prihvaćanje svog izgleda pa često dijeli savjete sa svojim obožavateljima.

“Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i pre mršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju. Treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i ko zna što još”, napisala je Lana u jednoj objavi iz prošlog mjeseca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

Komentari