(VIDEO) LANA JURČEVIĆ NAPADNUTA ZBOG SNIMKE! ‘Idi u p***u m******u, i ti i srpski!’

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zanimljiva bitka na estradi dobila je svoj nastavak. Nakon što je Neven Ciganović komentirao izgled  Lane Jurčević i, po njemu, njezin “višak kilograma”, u nekoliko objava na društvenim mrežama oglasila se i sama Lana.

U jednoj od njih Lana je tako napisala kako ima četiri kile viška, što nije promaklo Nevenu Ciganoviću koji je to iskoristio kako bi nastavio raspravu oko – kilaže.

On je tako ustvrdio kako pjevačica nema četiri kile viška, već deset. Prokomentirao je i njezin stajling na HOF-u, a na kojemu je Lana snimila i jedan kratak video kojeg je najprije objavila na TikToku.

“Veoma se trudim da ne dolazim u kontakt s ljudima koji mi ne prijaju, a od onih koji mi prijaju rado bih i virus dobila”, rekla je Lana izmijenjenim glasom. U jednom danu objava je na Facebooku dobila više od četiri tisuće lajkova i preko stotinu komentara.

“Umirem od smijeha, ovo ti je dobro!”, “Humoristična, kao i uvijek. Jesi razmišljala da radiš stand-up?”, “Lana ti si super žena i da imaš 20 kg viška samo ostani svoja”, “P*šam”, “Najjača si”, pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Ipak, jednom je pratitelju zasmetao jedan drugi detalj, a to nije krio. “Idi u p***u m******u i to i srpsk””, dok je drugi komentirao: “Jesu li to oni neprijatni koji ne prijaju?”.

Podsjetimo, sve je krenulo kada je Neven komentirao Laninu kilažu, i to kada se u šljokičastoj zelenoj haljini pojavila na nedavnoj dodjeli Porina.

“Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro”, izjavio je u emisiji društveni kroničar i stilist Neven Ciganović. Lana je ubrzo vidjela komentare, pa je na njih odlučila i odgovoriti te je postavila na svoj Instagram profil fotografiju u haljini koja je izazvala kritike.

“Kako je grijeh imati četiri kile više? Sram me bilo kako sam se usudila. Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više. Uostalom što znači više?”, rekla je tada Lana.

Komentari