VIDEO: Kreativna direktorica salona Glamour Milena Maršić prvom kampanjom predstavila vlastitu viziju kose

Tehnike šišanja i stiliziranja. Oblici i forme. Volumeni i teksture. U fokusu je jedino kosa. ‘Glamour VISION’ prva je kampanja salona Glamour kojom kreativna direktorica Milena Maršić na čelu svog tima predstavlja vlastitu autorsku viziju kose.

Besprijekorno izrađene frizure bazirane na klasičnim formama modernizirane su specifičnim tehnikama šišanja i prenaglašenim volumenima a grafizam njihovih oblika naglašen je elegantnim siluetama koje stavljaju kosu u prvi plan i fokus.

Pogledajte video:

Autor serije crno-bijelih fotografija je Mladen Šarić, styling potpisuje Saša Joka a make up Saša Joković, dugogodišnji stalni suradnici Glamoura na brojnim modnim i komercijalnim snimanjima, koji zajedničkim snagama jedinstvenu viziju kose Milene Maršić pretvaraju u skulpturalne modne figure dajući joj apstraktnu likovnu kvalitetu.

Izvan trendova i sezona, ‘Glamour VISION’ bezvremenska je umjetnička interpretacija fantastične maštovitosti i vrhunskog zanatskog umijeća zahvaljujući kojoj Milena Maršić, njen salon i stručni tim frizera već desetljećima postavljaju standarde i trendove na domaćoj frizerskoj i modnoj sceni.

 

Kosa: Milena Maršić i Glamour tim
Fotografija: Mladen Šarić
Styling: Saša Joka
Make up: Saša Joković
Modeli: Lea Petanović/Colors Model Management i Zvonimir Andrić
Video: Timy Šarec
Digitalna obrada: Mladen Šarić

Izvor


Komentari