(VIDEO) Kojoj bolje stoji, prosudite sami! Ecija Ivušić i Ivana Knoll pozirale u kupaćem s motivima šahovnice

Screenshot

Europsko prvenstvo u nogometu je počelo, a cijela Hrvatska budnim okom bodri naše ‘vatrene’. Među njima su i brojne poznate dame, a neke su podršku odlučile dati noseći bikini s motivom šahovnice. Među njima je bivša radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić.

Tijekom dana objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu naše najpoznatije navijačice Ivane Knoll koja ima cijelu liniju kupaćih kostima s tim motivom. Je li Knoll dobila konkurenciju, prosudite sami.

Screenshot

Ecija je ponosno pozirala i na bazenu u crnom kupaćem kostimu, upitavši pratitelje “gdje se gleda Euro danas?”. Oduševljenje fotografijom nije krio njezin novopečeni dečki Goran Belošević koji joj je u komentar stavio puno “malih vatrica”.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Belošević je bubnjar domaćeg benda Pravila Igre i direktor ATP Zagreb Opena. Svoju ljubav, Ecija nije krila te je nedavno na Instagramu objavila video s aerodroma, gdje su ju dočekali upravo Goran i njezin psić Rio. Na snimci se također vidi da se Goran i Ecija grle i ljube u zračnoj luci nakon što se ona vratila s putovanja u Egipat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Nogometna groznica obuzela je i Ivanu Knoll koja je fanovima odlučila servirati vrući video također u badiću s motivima šahovnice. Pratitelji su je obasipali komplimentima na račun njena izgleda, a dobila je i gotovo 20 tisuća lajkova.

Komentari