(VIDEO) KOJI SPEKTAKL! Pogledajte kakvo je iznenađenje Mate Rimac priredio svom zaposleniku na svadbi

Foto: Screenshot Facebook

Mate Rimac (34), hrvatski inovator i poduzetnik te osnivač i direktor tvrtke ‘Rimac Automobili’, na društvenim je mrežama objavio video iznenađenja koje je priredio svom dugogodišnjem zaposleniku. Na snimci se vidi driftanje Nevere oko mladenaca Darija i Matee.

“Prije nego me svi sad ovo traže, ne može. Privilegija za one koji su u firmi od kad su nam zadnji put isključili struju jer nismo mogli platit HEP”,  našalio se Rimac u opisu videa.

‘Zaslužila je takav tretman, tko zna koliko ga nije bilo doma i koliko ga je morala trpiti nervoznog’, ‘Spektakl’, ‘ Dođe mi da se oženim’,  ‘Sad će to postati hit. Svi budu to radili’, pisali su neki od Matinih pratitelja dok su drugi poželjeli sreću mladencima.

Podsjećamo, britanski časopis Autocar nedavno je proglasio je Matu Rimca dobitnikom trofeja Issigonis za 2022. godinu. Priznanje je nazvano u čast legendarnog dizajnera automobila Sir Aleca Issigonisa, a dodjeljuje se od 2014. svake godine osobi koja je prema Autocarovom ocjenjivačkom povjerenstvu, imala značajan utjecaj na automobilsku industriju tijekom prethodnih 12 mjeseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mate Rimac (@materimac)


Komentari