(VIDEO) KEDŽINA PROVOKACIJA? Pogledajte kako je reagirao na priče o plagijatu na Dori

Foto: Instagram

U jeku napisa da je njegova pjesma za ovogodišnju Doru plagijat, Damir Kedžo na Instagramu je objavio svoju izvedbu sporne pjesme.

U skeču se ‘ujutro’ rasteže i dolazi u kuhinju, a tamo ga čeka gitarist u odijelu i sunčanim naočalama. Kedžo zatim srčano pjeva pjesmu ‘Human’ koju ovih dana mnogi uspoređuju s njegovom eurovizijskom nadom ‘Angels and Demons’.

Pjevajući pjesmu, na sebi ima majicu s natpisom ‘Your Favorite Human’ (‘vaš omiljeni čovjek’). Njegovi pratitelji su oduševljeni ovom malom provokacijom, štoviše, predlažu mu da pod nazivom ‘Kedžual jutra’ nastavi s akustičnim izvedbama velikih hitova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Podsjetimo, Damir Kedžo se natječe na ovogodišnjoj Dori, i to dvije godine nakon što se posvađao s organizatorima zbog njihove tadašnje odluke. Naime, nakon što je s pjesmom ‘Divlji vjetre’ pobijedio na Dori 2020., Eurosong se nije održao zbog pandemije. Iduće godine, HRT ga nije odabrao za predstavnika (a mogao je po propisima i mnoge su zemlje upravo to i učinile) već je organizirao novu Doru na kojoj je pobijedila Albina, nakon čega je mlada Splićanka nastupila na Eurosongu.

‘To su kao nekakve dugogodišnje veze. Zasite se, pa se vrate i budu u većoj ljubavi nego ikad prije’, komentirao je Kedžo nedavno povratak Dori na kojoj će se natjecati po četvrti put.


Komentari