(VIDEO) KAKO SU TO USPJELI IZGUBITI? Konobar iz noćnog kluba pokazao što je sve našao na podu jutro nakon

Foto: TikTok

Gotovo svatko tijekom života doživi barem jedan ludi izlazak – onaj nakon kojeg vas sutradan muči puno više problema doli samog mamurluka. Izgubljeni ključevi, mobitel, novac – neki su od najčešćih predmeta koje ljudi gube prilikom noćnih izlazaka.

No, da postoji još bezbroj drugih stvari, za koje će se mnogi na prvu pitati kako je uopće moguće vratiti se kući iz izlaska bez tako nečeg – pokazao je i jedan konobar na TikToku koji je snimio što je sve pronašao u klubu jutro nakon.

@thegaragegla

Should we make this a series? #JustDanceItOut #SportsDirectNaughtyList #garageglasgow #glasgownightlife #VansCheckerboardDay #scottishtiktok

♬ Crystal Dolphin – Engelwood


Naime, post konobara iz noćnog kluba u Glasgowu u Škotskoj, pregledalo je više od šest milijuna ljudi, a u komentarima ispod istog, svi se pitaju samo jedno – kako im je uspjelo sve ovo izgubiti?

Konobar, koji je predmete s poda skupljao medicinskim rukavicama, tako je našao, između ostalog, nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

 


Komentari