(VIDEO) KAD NEMA PRAVOG, MOŽE I DRVENI! Skoko u ‘Perilici’ supruzi izradio zakašnjeli zaručnički prsten!

Foto: Screenshot

“Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, ovog petka kreće s emitiranjem u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.

Pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice, “Perilica” spaja šoubiznis i turizam, promovirajući poznate i manje poznate hrvatske destinacije kroz poznata lica i njihove priče. Gosti odgovaraju na škakljiva pitanja, ali i sudjeluju u smiješnim izazovima.

Prvi na redu – poznati hrvatski chef David Skoko! Marijani je, među ostalim, priznao i kako supruzi Ani nikad nije kupio zaručnički prsten.

Zato su posjetili radionicu Kacaveeda u Puli kako bi barem donekle “popravio štetu” i od drveta napravio pomalo zakašnjeli znak pažnje za suprugu Anu. “Išli su na bračno putovanje u Portugal, ali nije dobila zaručnički prsten”, objasnila je Marijana, a Skoko se pokušao izvući: “Napravio sam joj špagicu, majke mi!”.


Skoko je priznao i kako u radionicu ponekad bježi iz kuće, dobacivši u šali: “Postoji taj jedan trenutak kad me žena izbaci iz kuće…”.

Kako je ispao prsten i kakva su još priznanja “ispala” iz poznatog kuhara, pogledajte u petak novoj epizodi “Perilice”!

POGLEDAJTE NAJAVU:

Komentari