(VIDEO) ‘JE LI OVO ŠALA?’ Bilman Ukrajinki u ‘Supertalentu’ stisnuo zlatni gumb, nitko nije očekivao ovakav nastup

Foto: Screenshot

U trećoj emisiji nove sezone showa ˝Supertalent˝ pao je i treći zlatni gumb, a dobila ga je Ukrajinka Tetiana Kundyk. Ovo joj je bio prvi nastup nakon poroda, ima sina starog godinu i pol, pa je bila pod posebnim pritiskom, no to se uopće nije vidjelo na pozornici. U showu je izvela opasnu, ali i originalnu točku balansiranja na žici kojom je oduševila žiri i publiku, a njezin nastup svi su pratili bez treptanja.

˝Wow, ne znam kako ste to uspjeli, čestitam, nevjerojatan nastup, bravo˝, komentirala ja Maja Šuput. ˝Meni je nekad problem hodati ravno, a ovo, kao što je Maja rekla, wow´, uzbuđeno je dodao Janko Popović Volarić. ˝Ne samo da je divno, nego je zapanjujuće i prekrasno, pokreti su vam elegantni˝, složila se s kolegama iz žirija Martina Tomčić.

No točka je ipak najviše zadivila Davora Bilmana koji je Tatyani dao zlatni gumb. Po njezinom izrazu lica, bilo je jasno da to nije nešto čemu se nadala. ˝Je li ovo šala?˝, čak je zapitala u jednom trenutku, a kada je shvatila što se dogodilo, spremno je dočekala Bilmana u zagrljaj. Nakon prolaska u showu vratila u London gdje živi s obitelji, a inače je Ukrajinka.

Komentari