(VIDEO) JE LI OVO NAJBIZARNIJI STUDENTSKI DOM? ‘Moraš skakati s balkona, izgleda zastrašujuće’

Foto: Pixabay

Prilikom odabira prostora za stanovanje, u slučaju da je riječ o stanu u zgradi, mnogima je jedan od glavnih uvjeta balkon. Svjež zrak, cvrkut ptica i pogled na okolinu nešto su što idu uz njega ili to ipak nije slučaj sa svakim balkonom?

Naime, na trenutno jednoj od najpopularnijih aplikacija, TikToku, viralan je postao video studentice po imenu Rachel koja je s korisnicima ove platforme podijelila kako je izgledao njezin studentski dom pri čemu je neugodno iznenadila mnoge.

@rayyy.of_sunshine

??? just so weird ##scary ##fyp ##viral ##abandoned ##virginiatech

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects


Na snimci, koja je pregledana više od tri milijuna puta, Rachel je gledateljima pokazala studentski kompleks u kojem je živjela, a mnoge je iznenadilo što su se ispred vrata soba u hodniku mogli vidjeti balkoni. ˝Očito postoje balkoni jer neke sobe doslovno nemaju prozore, a to ne zadovoljava protupožarne propise. No, ako imaju balkon, onda je u redu jer ako dođe do požara, onda mogu skočiti s tog balkona˝, objasnila je Rachel.

˝Ovo je najbizarniji dom koji sam ikad vidjela˝, ˝izgleda kao neki postapokaliptični stambeni centar za preživjele˝, ˝bizarno i zastrašujuće, ne bih ovdje živio˝, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod videa.

Komentari