(VIDEO) ‘IZGLEDAŠ K’O GROM!’ Maja oduševila plesom u prozirnim tajicama, crnim gaćicama i kratkom topiću

foto:Instagram/screenshoot

Maja Šuput trenutno proživljava najsretnije dane svog života i uživa u blaženom stanju, a na društvenim mrežama aktivna je u objavama, stoga pratitelji mogu pratiti tijek trudnoće.

No, da Maja može iznenaditi pokazala je uz hit Jennifer Lopez i Malume “Pa Ti”, odjevena u prozirne tajice ispod kojih je nosila crne gaćice i minijaturni crni top koji je otkrio njezin trbuh.

“Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u 5. mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas”, napisala je Maja uz video i fotografiju koje je objavila.

“Kako lijepa trudnica, najlakše je imati 100 kg i govoriti kako ne mozžeš kontrolorati svoje trudničke želje… Predivna si”, “Sretno ti želim Majo! Kako će ta bebica biti sretna”, “Lijepo ti stoji”, E sad se može reći da se bušica već vidi. Čuvaj se”, “Ma predivno. Nešto najljepše što se može dogoditi”, “Slatka si skroz”, “Predivni ste”, “”Ljepotica”, “Ajme, koliko slatko”, poručili su joj pratitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ljubav mamina raste ??? Danas veselo ulazimo u 5. mjesec naseg zajednickog zivota i nitko sretniji od nas ?? #20weekspregnant

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Komentari