(VIDEO) ‘Izgleda svjetski! Glasat ću za tebe’ Pogledajte Albinin spot za pjesmu ‘Tick tock’

Foto: Instagram

Hrvatsku će na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu predstavljati 22-godišnja Albina Grčić. Mlada pjevačica na Dori je pobijedila s pjesmom Tick Tock koju je napisao 19-godišnji Max Cinnamon, a skladao jedan od najpoznatijih hrvatskih skladatelja, aranžera i glazbenih producenta Branimir Mihaljević.

Naša predstavnica na Eurosongu snimila je i spot za navedenu pjesmu, koji je svjetlo dana ugledao ove subote.

“Već sam rekla koliko mi ova pjesma znači, a sada napokon imam priliku svoju poruku podijeliti i kroz video. Odrastanje je izazovno, no nitko se ne bi trebao bojati ostati vjeran samom sebi; svatko se može izdići iznad svih svojih nesigurnosti i postati što želi. Važno je da se držimo svog puta i pronađemo utjehu u ljubavi, snovima i strasti, u stvarima koje su jednostavne i čiste. Sandra Mihaljević hvala ti na tvojoj predanosti, ljubavi i napornom radu”, izjavila je Albina nakon izlaska spota.

Upravo je Sandra Mihaljević zaslužna za vizualni identitet pjesme, a sudeći po prvim komentarima na Youtubeu, posao je odradila vrhunski. Pohvala da spot izgleda svjetski ne nedostaje, a mnogi Albini žele uspjeh u Rotterdamu te ne sumnjaju u njen talent i vokalne sposobnosti. Mnogi joj poručuju da će glasati za nju na Eurosongu.

Putem društvenih mreža Albini i njezinom timu su podršku pružile brojni poznati Hrvati kao što su Jelena Veljača, Ivan Alduk, Antonija Stupar Jurkin, Maja Šuput Tatarinov, Marko Grubnić, Tina Walme, Sementa Rajhard, Katarina Baban i brojni drugi. Za nastup se pripremala dugo, a Hrvati su je upoznali u HRT-ovom showu “The Voice-u” gdje je bila jedan od favorita za pobjedu.

Inače, Albina je preddiplomski studij engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu u rodnom Splitu završila u rujnu prošle godine. U Splitu živi s roditeljima, tetom i bakom koja joj je najveća potpora i koja je od djetinjstva bila najveća podrška.


Komentari