(VIDEO) IZAŠAO SEVERININ FILM: U njemu su muškarci koji odavno više nisu dio njezinog života

Foto: Instagram

Severina je iznenadila obožavatelje objavom dokumentarca “Kada se pretvorim u Severinu”. U njemu je prikazala dosad nepoznate detalje svog života za vrijeme probi i priprema za nastup.

U fokusu dokumentarca je njezin nastup u Beogradu 2009. godine. Kamera prati Severinu u raznim situacijama prije nastupa, uključujući i u rijetkim trenutcima opuštanja. Tako je prikazano kako Severina na masaži objašnjava menadžeru kakvu garderobu želi i kakve popravke treba napraviti na bini.

Severina je pokazala svoj perfekcionizam, te se naljutila zbog prašine na bini, a i inzistirala je da za vrijeme nastupa ne bude žutih i narančastih svjetala. Tražila je da se cijela proba ponovi drugi dan, a prigovarala je i glazbenicima.

Foto: B.B./ATA Images/PIXSELL

“Kad se ovi ne bi vukli k’o pasja crijeva,…ali to su ti muzičari”, prigovarala je.

U scenama iz backstagea prikazan je i njezin tadašnji zaručnik, Slavko Šajinović. Ostavila ga je godinu dana kasnije jer se zaljubila u “kralja bakra”, Milana Popovića.

Brak s Popovićem završio je burnim razvodom i borbom za skrbništvo za sina Aleksandra. Severina nije smjela objaviti njegovu sliku povodom njegovog 9. rođendana, ali je zato objavila grafit koji je u Beogradu na pročelju 88 Rooms hotela oslikao ulični umjetnik Black Sails.

“Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće u Beogradu, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru. Sretan rođendan, čudo moje”, poručila je tada Severina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Komentari