(VIDEO) ISPOVIJEST ANĐE MARIĆ: ‘Jako je teško primati pomoć, puno je lakše biti široke ruke’

Anđa Marić (Foto: Instagram/Screenshot)

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić je novinaru Filipu Šeriću u emisiji Una, due, tre (UNA TV) otkrila da se u zadnje vrijeme osjeća fenomenalno, a osvrnula se i na svoju borbu s multiplom sklerozom. Anđa tvrdi da joj nije ugodno primati pomoć.

“Jako je teško primati pomoć. Puno lakše je biti široke ruke i plaćat, davat, pomagat. Puno je teže primati”, naglasila je Anđa.

Anđa je s grupom Flare nedavno objavila novi singl i spot pod nazivom “Dani, sati, minute”. Drugi je to povratnički singl ovog popularnog benda koji je najavio i novi studijski album.

“To je pjesma o nekom prijatelju, dečku, curi, najdražoj nekoj osobi. Kad nekog baš obožavaš, kada ti vrijeme samo leti. O tome je pjesma. Neka svatko to shvati na svoj način”, pojasnila je Anđa, koja je i progovorila o svom odnosu sa sinom Gašparom.

“Gašper servira beskrajne porcije puberteta svom ocu. Bio je tu (Zagreb) prije dva dana, stalno me posjećuje… Ja s njegovim ocem imam ugodne i minimalne odnose, ali lijepo surađujemo kao dva roditelja. S Gašpijem imam blizak odnos, družim se s njim, popijemo pivo”, rekla je Anđa

O čemu su još razgovarali Anđa i Šerić pogledajte u videu ispod.

 


Komentari