(VIDEO) Isplivala snimka Johnnya Deppa na kojoj razbija po kući, viče: ‘Nisam je ni taknuo, zašto je sve to snimala?’

Foto: Guliver

Prljavo rublje Johnnya Deppa i Amber Heard ne prestaje izlaziti na površinu.

Na trenutno najpraćenijem suđenju koje se odvija u okrugu Fairfax u Virginiji, odvjetnici glumice prikazali su video koji je Amber potajno snimila u njihovom domu, a u kojem se vidi kako Depp hoda po kuhinji, udara vratima kuhinjskih ormarića i razbija druge predmete.

Također, na snimci se vidi kako si je natočio veliku čašu vina iz gotovo prazne boce.

‘Kapetan Jack Sparrow’ na sudu je komentirao spornu snimku, kazavši da je očito bio u lošem razdoblju, no da nikad nije udario Amber.

“Očito sam bio u lošem razdoblju. Najzanimljiviji dio mi je što je ona to potajno snimala i na kraju se smijala. Udario sam nekoliko ormarića, ali nikad nisam udario gospođicu Heard. Ne znam kako je drugim ljudima, ali ja sam imao trenutke u kojima nisam imao potpunu kontrolu nad emocijama. Nisam je ni taknuo. Zašto je sve to snimala? Ako se nasmrt uplašila, zašto nije otišla?”, rekao je Johnny Depp.

Podsjetimo, ovaj bivši hollywoodski par u braku je bio od 2015. do 2017. godine. Godinu dana nakon razvoda, Amber je u jednoj kolumni optužila Johnnya za zlostavljanje, što je glumac oštro opovrgnuo. Nije stao samo na tome te ju je odlučio tužiti za klevetu, dok mu je ona odgovorila protutužbom.

Komentari