(VIDEO) ‘HRVATI SU P*Č*E, A JA SAM SRBIN’ Vuco je u potpunosti izgubio kompas i to uživo

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Gdje god da se pojavi, glazbenik Siniša Vuco iznova uspijeva šokirati izjavom ili interpretacijom društvene zbilje. Primjerice dok je gostovao u Podcastu Iknubator izjavio je da nije sa Zemlje.

“Ja nisam s ove planete, jer ja sam Hrvat po ocu, majci, biološki – sve, ali po ponašanju – ja sam Srbin. Jer Srbi su face, a Hrvati su p****, a Srbi su bahati, arogantni i ja sam Srbin!”, poručio je tada Vuco.

Tad još nije ni u snovima pomislio da će se Vuco učlaniti u HSS i postati kandidat za gradonačelnika Splita na nadolazećim lokalnim izborima.

Tom prigodom otkrio je kako najviše voli “jeftinu plavu ribu, a ne skupocjenu “fensi šmensi ribu”, a na pitanje o tome kako je uspio skinuti desetke kila, otkrio je da je počeo skidati kile “kad je maknuo kruh i gemište”. “Nisam potrčao dva metra i digao teže od litre vina”, pojasnio je Vuco.

Nasmijao je i gledatelje kad je tom priliko izgovorio: “Poznata je moja izjava j**** čovjeka ispod sto kila”, a potom pojasnio kako je upravo on sam taj koji je pao ispod te stotke.

Istog je dana ekskluzivno otkrio kako planira otvoriti konzultantski ured, točnije “mali uredić kako bi olakšao ljudima kojima nemaju vremena za trčanje i treninge”.

Tako ispada da je Vuco prilično naglo donio odluku o upuštanju u politiku, a možda se s čelnikom HSS-a Krešom Beljakom o svemu dogovorio upravo u Vucinoj emisiji, u jedinoj dosad emitiranoj epizodi. Tom prilikom u emisiji je gostovala i Ava Karabatić koja se potom pohvalila fotografijom s Krešom Beljakom nazvavši ga krivo “bivšim saborskim zastupnikom”, no od nje zasad nema informacija da se i ona s ovim dvojcem upustila u političke vode.


Komentari