(VIDEO) ‘GOTOVA SAM, GOTOVA’ Kći Jelene Veljače dozivala mamu s toaleta u javljanju uživo

Val prijava seksualnog zlostavljanja i silovanja u utorak je u emisiji Pressing N1 televizije komentirala glumica, kolumnistica i aktiviskinja Jelena Veljača. No pred sam kraj emisije voditelj Ilija Jandrić pustio je video Jeleninog prošlotjednog javljanja uživo iz svoga doma.

“No kako je nekad teško odgajati kćerku a raditi ovaj posao, vidjeli smo prije tjedan dana kad ste gostovali na N1 Srbija, razgovarali o ovom seksualnom uznemiravanju, silovanju žena a onda je vaša kći usred intervjua došla jer je morala na toalet”, započeo je Jandrić a potom je pustio isječak iz emisije, detalj koji je mnogima promakao i prošli tjedan.

Naime, Jelenina kći je morala na toalet, te je došla do svoje majke u trenutku Veljačinog javljanja, rekavši joj da moram na toalet.

“Ljubavi odi molim te”, kazala joj je Veljača, te na kćerino opetovano iskazivanje potrebe dodala: “Evo, odi ti, pa ću doći”.

Petogodišnja djevojčica je potom otišla na toalet, no ubrzo je počela dozivati majku vičući: “Gotova, gotova”.

Jelena se potom ispričala, te je pojasnila kako je sama doma, a u pozadini se i dalje čula djevojčica kako viče da je “gotova”.

“Evo ljubavi, pet minuta”, odgovorila joj je, ispričavši se gledateljima.

Potom je dodala: “Moje dijete ima pet godina, i kao što vidite vrlo je samouvjerena i slobodna jer bez obzira što sam joj rekla da imam nastup na televiziji mi upada u riječ. Dobro to je nešto s čime se svaka majka može identificirati”

“Jelena, Lena me uistinu uspjela nasmijati kad sam ovo gledao”, kazao je nakon isječka Ilija Jandrić, te nastavio:

“Rekli ste da i ovo pokazuje da je odgajate kao samouvjerenu djevojčicu, sutra ženu, ali ja bih rekao ima jednu dozu upornosti sasvim sigurno, koliko puta je rekla “gotova”, kroz smijeh je izgovorio voditelj.

“To je možda inherentno s majčine strane”, zaključila je Veljača.

Za kraj je upitana kakva bi htjela da bude njena kćer Lena kad bude u njenim godinama.

“Slobodna i sretna. Mislim da je to najvažnije. Da bude sve ono što želi biti i što će njoj donijeti neki psihički mir i stabilnost. Ništa drugo me ne zanima. Njezini izbori su njezini izbori i ja se u to uopće ne planiram petljati. Ovo što ja radim, radim djelomično i zbog nje, ali ne samo zbog nje, radim zato da da bi društvo u kojem će onda živjeti bilo barem mrvicu bolje”, zaključila je Veljača ovaj neobičan završetak Pressinga.

Simpatičan trenutak i Jeleninu reakciju pogledajte od 48:33 .


Komentari