(VIDEO) GASI SVE! Je li nogomet ipak zanimljiviji od žena? Ovo bi mogao biti ultimativni dokaz!

foto:pexels

Britansko istraživanje provedeno prije desetak godina pokazalo je kako muškarci na seks pomisle skoro 5.000 puta godišnje, što je oko 13 puta dnevno, a upražnjavaju ga 104 puta.

No, kad je u pitanju nogomet, još uvijek se vode polemike – seks ili nogomet?

Prema anketi provedenoj prije nekoliko godina pod naslovom ‘Svi luduju za nogometom’, žene su dobile ‘crveni karton’, jer se pokazalo kako nisu glavna tema muškaraca kada se druže sa svojim prijateljima.

Istraživanje, povjereno agenciji za ispitivanje javnog mnijenja ‘OnePoll’, obuhvatilo je gotovo 5.300 muškaraca iz 15 zemalja, starih između 25 i 40 godina. Ispostavilo se da je čak i Kinezima (94 posto) nogomet najvažnija tema za razgovor.

Poslije nogometa (88 posto), muškarci najradije razgovaraju o ženama (45 posto), poslu (34 posto), novcu (24 posto), automobilima (19 posto), izlascima (18 posto), obitelji (16 posto), hrani (14 posto), odmoru i filmovima (10 posto).

Tvrdilo se tada kako se dame ipak ne moraju brinuti, jer muškarci samo pričaju o nogometu, ali i dalje misle o ženama i seksu.

No, ako vas još uvijek kopka što im je ‘draže’ – seks ili nogomet, pogledajte dva izazova i sve bi vam moglo postati jasnije.

Naime, u jednom izazovu cilj žena bio je animirati svog muškarca izazovnim plesom dok on radi nešto potpuno drugo, a to je uključivalo i gledanje nogometa, kao i igranje igrica.

Drugi pak video pokazuje jedan drugi izazov, koji se ovih dana širi društvenim mrežama, a koji će vas, prije svega, nasmijati do suza.

Čini se kako postoji jedna ”čarobna pjesma” na koju muškarci reagiraju kao na ništa drugo. Pogađate o čemu je riječ?

Himna Lige prvaka ili seksi ples, pogledajte što je zbilja pokrenulo muškarce!

Još jedno zani9mljivo istraživanje bavilo se polemikom što je muškarcima “važnije” u životu, nogomet ili intimnost s voljenom osobom, a među ispitanim muškarcima u šest zemalja (Belgija, Engleska, Njemačka, Portugal, Španjolska i Švedska), njih čak 72 posto, koji su ujedno i nogometni fanovi, priznalo je da će prije pogledati utakmicu nego biti u intimnom odnosu s voljenom osobom.

I ne samo što će muškarci izabrati nogomet prije seksa, već mnogi priznaju, a to je čak 75 posto Portugalaca, da su plakali kada je njihov tim izgubio.

Neurolozi, koji su promatrali rad mozga nogometnih navijača dok gledaju utakmicu, otkrili su da se u trenutku kada tim navijača postigne gol – aktivira područje mozga koje je zaduženo za intenzivan užitak i seksualno uzbuđenje.


Komentari