(VIDEO) Dino Rađa pozvao obožavatelje na koncert Miše Kovača: ‘Ajmo čoviku napraviti počast kakvu nikada nije doživio’

Mišo Kovač na utakmici Hajduk - Rijeka (foto: Foto: Tom Dubravec/ CROPIX)

Hajduk je sinoć na Poljudu osvojio Kup Hrvatske pa se u Splitu slavilo do jutra, a nadolazeći koncert Miše Kovača bit će odličan nastavak slavlja. Bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa (55) na svojem je Instagram profilu objavio video u kojemu poziva sve da da 5. lipnja dođu na koncert Miše Kovača.

“5.6. koncert Miše Kovača na Starom placu. Ajmo čoviku napraviti počast kakvu nikada nije doživio. Idemo napuniti sve s Mišinim majicama. Idemo napuniti tarace, balkone i krovove i sve živo da zapamti za cili život nešto što nikad nije vidio. J..eš to kad nekoga nema pa mu se daju imena ulica, medalje i spomenici. Idemo mu napraviti nešto za života da pamti”, poručio je u videu kojeg je snimio u majici s Mišinim likom na splitskoj rivi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

‘Velik si. Dino moj naklon’, ‘Ljudina si Dino’, ‘Koji si ti car’, ‘Bravo Gigantu’, ‘Bravo Dino kralju’, ‘Legenda si’, ‘Ma za sve za Mišu’, ‘J..o ono o pokojniku sve najbolje, poštuj i voli žive, tako je i moj stari govorio. Bravo. Legenda za legendu. Kapa do poda’, pisali su oduševljeni Dinini pratitelji.

Komentari