(VIDEO) ‘Da’ na Valentinovo: Pogledajte prosidbu na sinoćnjem koncertu Sergeja Ćetkovića u Areni

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković održao je sinoć svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni i pokazao zašto ga fanovi cijene.

Nastupio je za Valentinovo, pa se i potrudio da hrvatskoj publici podari pravu romantičnu večer, u kojoj nije nedostajalo emocija, ali i prosidbe.

Sam je Sergej više puta kazao kako više ni ne broji koliko je bilo prosidbi na njegovim koncertima, a večeras se ispred 8000 ljudi u Areni zaručio i jedan mladi par. Kako doznaje Večernji list djevojka se zove Marija, te su u vezi 10 godina.

Sergej je koncert otvorio velikim hitom “Oči nikad ne stare”, a nastavio s brojnim poznatim pjesmama kao što su “Kad bi htjela ti”, “Ne živim ja”, “25. sat”, “Bolje nađi drugoga”, “Istine i laži”, “Nazovi me”.

Kao poseban gost na pozornici se pojavio i mladi zadarski pjevač Jure Brkljača, koji je sa Sergejem otpjevao pjesmu “Prokleta bila”, a sam koncert trajao je više od dva sata.

Koncert je završio izvedbama velikih hitova “Pola moga svijeta”, “Prsten na sto” i “Pogledi u tami”, zaokruživši divnu valentinovsku večer u Zagrebu. Nakon koncerta u zagrebačkoj Areni, u Sergejevim pjesmama u subotu će uživati i Splićani, na koncertu u Spaladium Areni.

Komentari