(VIDEO) ČIME ĆORLUKA ‘IZLUĐUJE’ FRANKU? Pjevačica otkrila jednu manu svog zgodnog supruga!

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kako bi doznala sve o “pjevačici, vatrenoj navijačici, ženi, majci, carici” Franki Batelić, voditeljica Marijana Perinić “potegnula” je čak do Labina u Istri, u kojem je nastala nova epizoda “Perilice”!

Za početak – cijela Hrvatska već godinama krivo izgovara Frankino prezime. “Navikla sam se”, kroz smijeh kaže pjevačica, a pričajući o “nestašlucima iz djetinjstva” otkriva da su kao djeca micali ručnike koje bi turisti po noći ostavljali kao “rezervaciju”.

POGLEDAJ ‘PERILICU’ S FRANKOM BATELIĆ!

Odgovarajući na kratka Marijanina pitanja, Franka je priznala da joj od kućanskih poslova najgore ide peglanje te da nikad ne bi htjela biti muško. Govoreći o stvarima kojima je izluđuje suprug Vedran Ćorluka, pjevačica otkriva: “Suprug me zna izluditi kada ostavlja otvorenu pastu za zube na lavandinu!”.

Među poznatim lokacijama koje su posjetile, Marijana i Franka zastale su na stadionu NK Rabac, na kojem je pjevačica po prvi put odjenula nogometni dres. “Prvi put! Izgledam ko junior!”, zaključila je vidjevši se u nogometnom izdanju.

U novoj “Perilici” Franka odgovara i na goruća “ili-pitanja” – pašta ili burek, Rusija ili SAD, balerinke ili borosane, Rabac ili Labin, bikini ili toples…

Osim što je otpjevala najdražu navijačku pjesmu Lokomotive, Franka je, kao zagriženi fan nogometa, otkrila i najdražu hrvatsku navijačku pjesmu!

Inače, “Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, svakog se petka emitira u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr i Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.

Pogledaj prethodnu epizodu s komičarom Zlatanom Zuhrićem Zuhrom!

(VIDEO) ZUHRA O NAJVEĆEM GAFU U KARIJERI: ‘Shvatio sam da se nešto klima, ali ajde, izdržat ćemo…’

Komentari