(VIDEO) BUDUĆI ZLATKO DALIĆ: 11-godišnji Noa iz Rudeša oduševio žiri ‘Supertalenta’, svojim znanjem posramio bi mnogo starije

Foto: Screenshot

U trećoj epizodi showa ˝Supertalent˝ publiku i žiri oduševio je 11-godišnjak iz Zagreba koji se predstavio svojim nesvakidašnjim talentom. Noa Pradegan iz Rudeša, kako je za sebe naglasio na samom početku, ˝dijete je za poželjeti˝, a u ˝Supertalent˝ došao je u pratnji roditelja, od kojih je mama Tamara i sama vrhunska sportašica, predsjednica Taekwondo kluba ˝Jastreb˝, crni pojas 7 DAN, a njezin Noa poznavatelj svega što ima veze s nogometom.

Tako je osebujni mališan, ostavio u čudu žiri i publiku kada je krenuo sa svojim talentom – nabrajanjem raznovrsnih podataka iz svijeta nogometa. Osim što je uspješno prepoznao grbove raznih momčadi, točno je nabrojao i čitam sastav Juventusa te otkrio raznovrsne činjenice o nekim od najvećih imena u svijetu nogometa.


˝Najviše mi se sviđa što imaš stav˝, rekao je Noi nakon nastupa Janko Popović Volarić. Maja Šuput dječaka je pak pitala bi li kada odraste više volio biti izbornik ili pak sportski komentator na što joj je dječak bez previše razmišljanja odgovorio: ˝izbornik˝, a potom složio i svoju reprezentaciju.

Martina Tomčić mu je poručila: ˝Ja o nogometu ne znam ništa, samo ću se osvrnuti kratko na tvoje sposobnosti koje su definitno supertalent˝. Unatoč Davorom strožem sudu, Noa iz Zagreba u konačnici je dobio četiri ˝da˝, a s pozornice je ispraćen uz gromoglasni pljesak publike.


Komentari